PTT KARGO ISYANI
Arkadaşlar PTT nin sitesinde kampanya devam ediyor, bence ısrar edin, siteyi gösterin. Kitap sevmeyen şubeler var sanırım.
Bugün PTT çalışanlarının tamamen kafalarına göre hareket ettiklerine emin oldum. Aynı şubede kitaplarımı gönderen kişi tek kitabın 5 lira olduğunu, birden fazla kitabın kaç gr gelirse gelsin 5 lira olmadığını, yüzde %50 indirim yapıldığını söylemişti. Bugün aynı şubeden farklı bir çalışana kitabımı verdim. Bir kiloya kadar 5 lira, bir kilodan sonra indirimli dedi. 3 kitabı 5 liraya gönderdim. Burada okuduğuma göre tek kitabı bile kampanyalı göndermeyenler varmış. Herkes ne anladıysa ona göre davranıyor.
Ben de bugün ptt ile kitap gönderecektim. Günde sadece 1 tane kitap gönderebilirsiniz. Onu da çoklu gönderemezsiniz tek kitap gönderirsiniz dediler. Makbuzu alıp yırttım. Başka şubeye gideceğim. İnternetten ptt nin kitap gönderme koşullarına baktım öyle bir saçmalık yok, 1 kiloya kadar 5 tl. Günde sadece 1 tane göndereceksin, çoklu gönderemezsin gibi ibareler yok. Gerekirse ptt kitap yollama şartlarını gösterip kavga edeceğim sanırım.
Balıkrsirde şubeler açık. 2şer kişi sırayla alıp çalışıyorlar.
Bu konu için bir şeyler yapılamaz mı gerçekten? Şikayet oluşturamaz mıyız? Burada sayımız oldukça fazla. Kampanyanın hala devam ediyor olması ama faydalanamıyor olmak anlamsız değil mi? Bu şekilde buranın da pek mantığı kalmayacak gibi gözüküyor?
Merhabalar
Şimdiye kadar başıma böyle bir şey gelmedi. Umarımda gelmez.
Şikayet etme hakkınız tabii ki de var. Bu internetten sayfalarından şikayet, talep, öneri her şeyi yapabilirsiniz.
https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Iletisim/MusteriMemnuniyeti.aspx
https://pttws.ptt.gov.tr/info_web/info_kayit.jsp
Neden admin bu konuda bir şey yapmıyor, bşr kargo firması ile anlaşma yapılabilinir diye düşünüyorum. Artık herkes bu sıkıntıyı yaşıyor ve bu sebepden takas olayı bitmek üzere...
Ben şikayet ettim ama haftalardir ne gelen bar ne giden
Ben sitesinde böyle bir kampanya göremedim bitmiş olabilirmi ?
Burada
https://www.ptt.gov.tr/Sayfalar/Kargo/PttYurtIciKargoHizmetleri.aspx
Teşekkür ederim ama şubeye gidince umursıycaklarını sanmıyorum yaptığınız eleştirileri okuyunca
aynı şubeden birisi kitap kampanyası devam ediyor dedi gönderdi başka bir çalışan sadece okullara gönderimde o kampanya geçerli dedi.çoğu ptt artık başına buyruk çalışıyor
Kadıköy PTT şubesinde şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. İki kez gönderim yaptım.
Fakat emin olamadığım konu şu: tek seferde birden fazla farklı kişiye kitap gönderirken bu indirimden faydalanabiliyor muyuz acaba?
Adana'da o durumda indirim yapmıyorlar. Bir kişi bir günde bir kişiye kitap gönderirse indirim oluyormuş. İkinci gönderinizde %50 indirim uyguluyorlar ama 5 liraya gönderemiyorsunuz. Yine de sormanızda fayda var çünkü aynı şubenin içinde bile farklı şey söylüyorlar.
Keşke bir kargo anlaşması olsaydı burada. Artık herkes farklı sitelere yönelmeye başlamış. Özellikle satış uygulamalarına. Ben dahil.
nereye mesela?
@dr_ibrahim dolap ve gardrops mesela
@dr_ibrahim ayrıca bir de zebramo var.
Bugün Kadıköy PTT'ye kitap gönderimi için gittiğimde günde sadece bir kez kitap kampanyasını kullanabileceğimizi öğrendim. Önceden gönderilebiliyordu ama artık bir kitapla sınırlandı dedi.
Unutmadan, bir de alsatkitap var yeni açılmış. Kitap eklemeler fazla, ben de birkaç kitap aldım ama henüz satamadım :)
bu satış sitelerini biliyorum da. bunların kargo anlaşması mı var. onu bilmiyorum. hangi kargo ile? ptt'den daha mı uyguna geliyor
