- 1
- 2
Mustafa Armağan kitapları arıyorum...
@Sefa687, @Onurturay satış üyeliği olmayan üyelerin fiyt vermesi yada satış yapacağını belirtmesi kurallara aykırıdır. Lütgeen ilgili mesajalra gerekli düzenlemeleri yapalım
@FallenAngel satis uyeligi paypal yuzunden artik alinamiyor. Peki cozum olarak ne yapicaz??
Bunu UKitap çözecek, nasıl çözülecek ne olacka bilmiyorum ama çözülmesi gerekiyor onun farkındayım.
Benim uyarımın sebebi ise önceden ücretli üyelik alan kişilerin mağdur olmaması. Satış yapmak isteyen ancak üyelik alamayan kkişilerin de mağduriyeti söz konusu biliyorum ancak onlar kitaplarını farklı kanallar üzerinden de satabilirler; öte yandan ücretli üyelerin mağduriyetinin telafisi için bir şeyler yapmak daha zor.
Benim kişisel fikrim (UKİTAP'IN DEĞİL BENİM FİKRİM) gittigidiyor üzerinden bir satıcı hesaabı oluşturup buraya yorum olarak atabilirsiniz satış linkinizi sanırım ("Bakın gittigidiyorda kitap satılıyor " diye). Bu konuda UKitap'ın yaklaşımı ne olur bilemiyorum, ancak şu aşamada buna engel olacka bir kural yok bildiğim kadarıyla. Arıyorum ilanlarına nadirkitap yada benzeri ikinci el linkleri atıldığı oluyor.
Tabi dediğim gibi son karar UKitap'ın. Benim söylediğim yolla gittigidiyordan satış yapanların neler sattığı burada doğrudan görünmeyecek. Gittigidiyor hesabı olanlar dükkan linklerini profillerinde paylaşmayacaklar ama birisi arıyorum ilanı açarsa gittigidiyordan satış yapanlar "burada satılıyor" diye link atarlar. Satış her şekilde gittigidiyor üzerinden olur.
Siz soyledikten sonra onceden odemis olanlara ne kadar haksizlik oldugunu farkettim ki o konuda cok haklisiniz. Ama bir an once bizim gibi satis yapmak istiyenler icinde gerekli seyler yapilmali ve satis kurallarri icerisinde mutlaka degismesi gereken seyler var
@Onurturay satiş üyeliğinin açılması ve satış kuralları doğrudan UKitap'ın yetki alanında. Satış üyeliğini bekleyen çok üye var biliyorum be UKitap'da bunun farkında.
21. yüzyılın cahilleri, okuma-yazma bilmeyenler değil; okumayanlar, öğrendikleri yanlış bilgileri değiştiremeyenler ve yeniden öğrenemeyenler olacaktır. Alwin Toffler
Sonunu düşünen kahraman olmaaz derler bir de,ya çok uzadı mevzu bu sitede o kadar boş kitap var neden Armağan'a taktınız onu anlamadım,adam adına ahkam kesip duruyorsunuz.Adam zaten otorite olduğunu iddia etmiyor ki hiçbir zaman,adam sadece araştırmacı..Bırakın isteyen istediğini okusun,çünkü nihayetinde tarih bu ülkede öyle veya böyle hamaset ve yalan üzerine inşa edilerek rasyonalize edile gelmiş.
@allame35
Niye takıyorum çünkü Armağan okuyanların çoğunda karakteristik olarak tarih bilimini anlayamama mevzusu var. Bu yazar kendi ideolojisine göre tarihi eğip bükmekte. Bunları geçtim bilimsel olarak öne sürdüğü kaynaklarda bile çok ağır hatalar bulunmakta. Bizim burada siyasi olarak herşeyi eğip bükmeyi bırakıp. Gerçekten bilimin peşinden gitmeliyiz.
Tarih biliminde bir şey var mı yok mu o araştırılır. Kanıtları ile ortaya konulur. Ama günümüz bazı çevreleri gerçek belgelere bile inanmayarak kendi kurdukları fantaziler ile tarih yapmaktalar. Buda daha öncede belirttiğim gibi bilim mantığını anlayamamaktan geliyor.
Siz benden daha iyi bilirsiniz ki bu ülkede ve dünya da Türkoloji manasında bilimsel yazılar yazmış insanlar var onlara baksınlar.
epichan kardeşim emin ol o dediğin üstatlara yeni nesil aman bulaşmasın,bi sağlam orası kaldı zaten TÜRKİYE DE ilgisi olanlar baksın sadece..Çünkü tarih biliminden ziyade tarih felsefesi ve tarih yazımı kuramı okumak gerekiyor tarih analizi ve tarihbilinci için ama söz meclisten dışarı o sabır ve dirayet maalesef günümüz insanında hak getire..
@epichan yakın türkiye tarih için hangi kitaplrı önerirsin, ya da daha net soruyum, Sinan Meydan, Erol Mütercimler'İn kitaplarını tavsiye eder misin?
@laplace1234 Ahmed Davudoğlu'nun Sıtradejik Derinlik adlı eserini okumanızı tavsiye ederim üstad.
Yahu kardeş ne atıp tutuyorsun ? Mustafa Armağan da bir Türkoloji eğitimi almış bir araştırmacı.Anlıyorum ki yazdıkları zora gidiyor ve hemen eğip bükülüyor deniyor.lütfen laf kalabalığı yapmayın.Öneri vermek istiyorsanız gidin öneri kısmında verin.Burası öneri verme kısmı değil.Ben sadece satış yapan kişilerden satın almak istiyorum o kadar.Kimseye de ne okuyacağımı sormam !
- 1
- 2
