Hrant'ın Katil(ler)i...

Yazar
Temel Demirer
Editör
Ehmad Onal
Yayınevi
Peri Yayınları
Dil
Türkçe
Sayfa s.
336

Eski Bir Ermeni Parti Yöneticisi Açıklıyor: "İhsan Sabri Çağlayangil 1977'de Ermeni Örgütleriyle Gizlice Görüşerek Tazminat Önerdi"

Bu kitap, Hrant Dink'in katillerine "katil" ve "Ermeni" Soykırımı vardır' dediği için yargılanan birinin 'savunmalar'ından oluşuyor.

Aslolan odur ki, Türkiye'de ifade ve düşünce özgürlüğünün kocaman bir yalan olduğu zaman kesitinde; tarih yine bir kez daha "resmi ideoloji" tarafından mahkemelerde "yargılanmakta"dır!

Hem de, Sicilyalı Prens Lampedusa'nın, "Hiçbir şeyi değiştirmemek için her şeyi değiştirmek gerekiyordu" deyişindeki 'mantık(sızlık)"la "değişti" denilen TCK 301'le ve hiç bir şey değişmeden!

Veya tam da bunun için değiştirilme ihtiyacı büyürken; varoldu bu kitap...

Hikayesi malum, bildik bir öykü bu; Brunolar'dan Hallac-ı Mansurlar'a ya da İsmail Beşikçi'den Hrant Dink'e uzanan...
(Arka Kapak)


Kitaba sahip olanları ve isteyenleri sadece UKitap üyeleri görebilir.